Uniek en nieuw materiaal om jouw foto op te printen. Voor als je een robuutse en unieke uitstraling wilt. Het materiaal is volledig recyclebaar. Meest geschikt voor zwart-wit foto's. Alle witte vlakken van jouw foto vallen weg in de print. Houdt bij het ophangen rekening met het gewicht.

Aanleveren

Upload uw foto bij uw bestelling. Wij zorgen voor het bewerken van de foto, zodat hij goed op het materiaal komt. U ontvangt een digitale proef alvorens wij het gaan printen. Weet u niet zeker of de foto geschikt is mail het ons op info@vskins.nl.

Het materiaal

Onze staalplaten komen rechtstreeks uit de industrie. De staalplaten kunnen krassen bevatten maar ook banen van transportbanden. Dat maat het materiaal echt industrieel. Wilt u een krasvrij oppervlak dan is aluminium met butlerfinish meer geschikt. 

Coating

Printen met extra beschermingscoating mogelijk voor krasbestendigheid en duurzamer product. Dit is mogelijk afhankelijk van uw toepassing.

Printkwaliteit en opdruk

Wij printen jouw foto rechtstreeks in hoge kwaliteit op het materiaal. Als de print klaar is, wordt een kwaliteitsinspectie uitgevoerd voor een uitmuntend resultaat. Zowel zwart-wit als kleurenfoto's zijn erg mooi. Wij printen op dit materiaal de witte kleur niet mee. Daardoor komt op plekken waar wit zit in de foto een staalkleur voor in de plaats.

Prijs en mogelijkheden

Voor vragen over het printen op messing stuurt u ons een e-mail naar info@vskins.nl of bel ons.

Foto op staalplaat

  • Model: foto_op_staalplaat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €49,95

  • Excl. BTW: €41,28

Beschikbare opties:


Tags: foto, messing, print