• Foto op messing

Een unieke uitstraling op een duurzaam product. Voor als je een luxe uitstraling wilt. Het materiaal is volledig recyclebaar. Meest geschikt voor zwart-wit foto's. Alle witte vlakken van jouw foto vallen weg in de print. Houdt bij het ophangen rekening met het gewicht.

Aanleveren

Upload uw foto bij uw bestelling. Wij zorgen voor het bewerken van de foto, zodat hij goed op het materiaal komt. U ontvangt een digitale proef alvorens wij het gaan printen. Weet u niet zeker of de foto geschikt is mail het ons op info@vskins.nl.

Het materiaal

Messing is een fragiel materiaal, het is namelijk krasgevoelig. Wij kunnen alleen staal verkrijgen vanuit de staalhandel welke krasvrije materialen niet kan garanderen. Het is dus mogelijk dat er kleine krasjes op het materiaal zitten. 

Coating

Printen met extra beschermingscoating mogelijk voor krasbestendigheid en duurzamer product. Dit is mogelijk afhankelijk van uw toepassing.

Printkwaliteit en opdruk

Wij printen jouw foto rechtstreeks in hoge kwaliteit op het materiaal. Als de print klaar is, wordt een kwaliteitsinspectie uitgevoerd voor een uitmuntend resultaat. Meest geschikt voor zwart of wit print. Kleurenprint mogelijk met wit er onder geprint.

Prijs en mogelijkheden

Voor vragen over het printen op messing stuurt u ons een e-mail naar info@vskins.nl of bel ons.

Foto op messing

  • Model: foto_op_messing
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €59,95

  • Excl. BTW: €49,55

Beschikbare opties:


Afbeelding Naam
Nog geen bestanden geupload.

Sleep bestanden hierheen


Tags: foto, messing, print