Een kruk met uw eigen foto of afbeelding geprint. U kunt uw eigen foto of afbeelding uploaden en deze wordt op het zitvlak van het krukje afgedrukt. 

Let op: het zitvlak van het fotokrukje is vierkant, dus u moet van uw foto een vierkante uitsnede kunnen maken, zonder dat er essentiële delen van uw foto wegvallen. Als bedrijf is het afdrukken van uw logo op het krukje ook een heel leuk idee.

Houten fotokruk

Een fotokruk is leuk voor uzelf, maar natuurlijk ook zeer geschikt om cadeau te geven. Het fotokrukje kan ter decoratie worden gebruikt in uw kamer, keuken, slaapkamer of bedrijf, maar u kunt vanzelfsprekend gewoon op het krukje zitten. 

Wit meeprinten

Wanneer u er voor kiest wit mee te printen printen wij eerst een witte laag en vervolgens de kleuren. Hierdoor worden witte vlakken echt wit, anders ziet u de houtnerf.

Formaat:

24x24x28 cm

Hulp bij ontwerp nodig?

Wij helpen u  graag bij het ontwerpen van uw foto op een hart. U mag ons ook een foto sturen zodat wij een uitsnede voor u maken. U ontvangt een digitale proef alvorens wij het voor u printen

Foto op krukje

  • Model: foto_op_kruk
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €44,95

  • Excl. BTW: €37,15

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Geboortestoeltje ontwerpen

Geboortestoeltje ontwerpen

Zoek je een kraamcadeau met naam van het kindje? Dit super leuke eigen gemaakte geboortestoeltje is het perfecte geschenk. Creëer hierm..

€49,95 Excl. BTW: €41,28

Tags: flisat, krukje, foto, print