Een unieke uitstraling op een duurzaam product. Voor als je een luxe uitstraling wilt. Het materiaal is volledig recyclebaar. Meest geschikt voor zwart-wit foto's. Alle witte vlakken van jouw foto vallen weg in de print. Houdt bij het ophangen rekening met het gewicht.

Aanleveren

Let op dat met draadgaas er heel veel detail uit de foto gaat. Dit materiaal is dus niet geschikt voor het printen van detailfoto's. In dat geval is een print op een staalplaat meer
Upload uw foto bij uw bestelling. Wij zorgen voor het bewerken van de foto, zodat hij goed op het materiaal komt. U ontvangt een digitale proef alvorens wij het gaan printen. Weet u niet zeker of de foto geschikt is mail het ons op info@vskins.nl.

Het materiaal

Draadgaas is gemaakt van gevlochten RVS draad, het materiaal is heel licht gebogen maar wel redelijk recht op te hangen.. 

Coating

Printen met extra beschermingscoating mogelijk voor krasbestendigheid en duurzamer product. Dit is mogelijk afhankelijk van uw toepassing.

Printkwaliteit en opdruk

Wij printen jouw foto rechtstreeks in hoge kwaliteit op het materiaal. Als de print klaar is, wordt een kwaliteitsinspectie uitgevoerd voor een uitmuntend resultaat. Meest geschikt voor zwart of wit print. Kleurenprint mogelijk met wit er onder geprint.

Ophangen

Kan worden opgehangen met een ophangset van schroef met kop en afstandhouder. (te bestellen als ophangprofiel)

Prijs en mogelijkheden

Voor vragen over het printen op messing stuurt u ons een e-mail naar info@vskins.nl of bel ons.

Foto op draadgaas

  • Model: foto_op_draadgaas
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €79,00

  • Excl. BTW: €65,29

Beschikbare opties:


Tags: foto, draadgaas, print