Flipbook

Laten maken van uw bladerbare PDF

Of het nu gaat om een online magazine, een online folder, uw productcatalogus , een bedrijfspresentatie, een online krant, een handleiding of een menukaart, wij realiseren u uw bladerbare PDF in een oogwenk. U kunt de achtergrond van de publicatie, de kleuren van de navigatie aan laten passen naar uw huisstijl.

Laat uw bezoekers door PDF bestanden bladeren en zoeken op trefwoorden, klikken op hoofdstukken en/of producten en desgewenst luisteren naar achtergrondmuziek. Het toevoegen van een inhoudsopgave geeft de bezoeker meer navigatievrijheid.

De bladerbare PDF wordt gemaakt voor het bladerbaar online zetten van bijv. uw bedrijfsbrochures, uw productcatalogus, handleidingen, complete magazines, kranten, folders, verslagen, boeken, kranten en nog veel meer

Onbeperkt publiceren, ideaal voor uitgevers en designers

Ondersteunt iPad en iPhone , PC en Android

Volledig zoekmachine geoptimaliseerd

Kleuren en stijlen naar eigen huisstijl

Inhoudsopgaven en indexering

HTML5 , Flash en HTML

Ook offline te gebruiken voor Mac en PC

Zoom functie van hoge kwaliteit

Youtube integratie

Delen op Facebook en TwitterModern Design

Uw bladerbare PDF heeft een professionele en strak vormgegeven look. Deze is aanpasbaar aan uw huisstijl.

 

Ondersteuning mobiele apparaten

Door de ondersteuning en integratie van de nieuwe HTML5 standaard zijn uw publicaties eenvoudig te lezen op nagenoeg ieder mobiel apparaat varierend van iPhones en Androids tot iPads en Tablets en eReaders. Men kan gewoon met de vingers de bladzijden 'omslaan'.

 

Inzoomen

De bladerbare PDF biedt een unieke zoomfunctie met een ongekend hoge resolutie. Dit geeft uw lezer de mogelijkheid om in te zoomen op details van foto's maar ook om deze in hoge kwaliteit aft te drukken.

 

Zoekfunctie

De bladerbare PDF bevat een zeer snelle zoekprocessor welke met speciale algorithmes en indexering razendsnel de gewenste zoekwoorden in een publicatie kan terugvinden.

 

Social Media integratie

U kunt eenvoudig uw bladerbare PDF versturen per email of ze delen via de populaire Social Media netwerken zoals Facebook en Twitter. Maar u kunt het ook embedden in een andere pagina.

 

Zoekmachine optimalisatie SEO

Uw bladerbare PDF is geheel geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Alle content wordt netjes en goed geïndexeerd door alle populaire zoekmachines en kan dus snel gevonden worden door potentiële lezers.

 

Google Analytics

Door uw gegevens toe te laten voegen aan Google Analytics-acount kunt u alle statistieken nauwkeurig volgen en de populariteit van uw site monitoren.

 

Offline presentatie

Naast het online publiceren van uw bladerbare PDF is het ook mogelijk deze via de offline methode te delen zoals op de PC met een .exe bestand of op een Mac met een .app bestand gereed om direct op CD, DVD of USB stick te zetten.            

Meertalig

De bladerbare PDF kan in meerdere talen worden geleverd. De teksten en navigatieknoppen zullen naar een ander taal worden vertaald. Overige talen die wij aanbieden zijn: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Zweeds, Russisch, Chinees(vereenvoudigd) en Japans.

  

Prijzen

Omzetten van PDF naar bladerbare PDF              

Bronbestand tot 5 Mb

 € 55 per PDF

Bronbestand van 5 Mb tot 15 Mb

 € 75 per PDF

Bronbestand van 15 Mb tot 50 Mb

 € 95 per PDF

Bronbestand groter dan 50 Mb

 op aanvraag


Hostingsprijzen

Per bladerbare PDF tot 50Mb, per maand € 2,50 exclusief BTW
Per bladerbare PDF tot 100Mb, per maand € 5,00 exclusief BTW

Hosting op uw eigen webserver is kosteloos, u dient deze zelf op uw webserver te plaatsen.

 

Werkwijze:

U stuurt ons de om te zetten document, PowerPoint-presentatie, bij voorkeur in PDF. U geeft aan welke wensen u heeft qua opmaak van de flipbook. U krijgt vervolgens een concept van de flipbook. Na goedkeuring krijgt u de bestanden die u nodig heeft toegestuurd. Vervolgens kunt u deze plaatsen waar en wanneer u wilt.

Zodra de bladerbare brochure gereed is, ontvangt u een e-mail die u toegang geeft tot ons klantenportaal waar u de benodigde bestanden kunt downloaden.

 


Neem contact met ons op voor meer informatie